Bemutatkozás

noszkay_1.jpg

 

 

 

 

Dr. habil Noszkay Erzsébet
tudásközpont vezető
főiskolai tanár, egyetemi magántanár

 

Tisztelt Látogatónk!

Szeretettel köszöntjük a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Vezetés - Szervezéstudományi és Üzletviteli Tanácsadási Tudásközpont (VSZÜT TK) honlapján! Örömmel vesszük, hogy felkeresett minket!


Mint minden fiatal szervezet – így mi is szívesen vesszük - hogy megmutatkozhatunk, s bízunk benne, hogy újdonságainkkal felkelthetjük érdeklődését. Tudásközpontunk nem régen, 2009 –ben született, de munkáink talán máris érdekesek lehetnek s – reményeink szerint – Ön is rendszeres látogatónkká, olvasónkká válik. Sőt azt is reméljük, hogy újszerű kísérleteink, kezdeményezéseink partnereink, együttgondolkodó társaink körét bővíthetik majd. Tudásközpontunk ugyanis nyitott, már indulásakor is sok olyan, jól ismert kutató, oktató, illetve gyakorlati szakember, sőt stratégiai partnerünkként néhány szervezet is csatlakozott, amelyek támogató részvétele mind – mind munkánk értelmét erősítik bennünk.

A VSZÜT TK céljai:

Résztvevőinek köre:

A BKF oktatói és kutatói (valamint - lehetőség szerint - a BKF tehetséggondozásában szereplő legkiválóbb hallgatói is), továbbá külső szervezetek kutatói, vagy oktatói, ill. alkalmazói szervezetek szakemberei, üzletviteli tanácsadók... Tovább 


A VSZÜT Tudásközpont 2009 decemberében jött létre. Jelenleg négy, párhuzamosan működő Műhelyt egyesít, így: