Kreatív event menedzsment

Élményszervezés a szakma legjobbjaitól!

 

kem_sziget_nyilt-nap.jpg
 

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 25.

Képzés indulása: 2017. ősz


Szakvezető: Dér Csaba Dezső PhD, főiskolai docens, METU Marketing Intézet

A képzés kiemelt partnere a Magyar Reklámszövetség (MRSZ), a hazai kommunikációs iparág legnagyobb szervezete.


Vitathatatlanul egyre nagyobb szükség van arra, hogy szakképzett szervezői legyenek mind a kisebb, mind pedig a nagyobb közönséget vonzó eseményeknek. Ugyanakkor a mai rendezvényektől a közönség, illetve a megbízó már nem egyszerűen egy szakszerűen szervezett programot, hanem elsősorban maradandó élményt, kommunikációs céljai teljes körű megvalósítását várja. Az események szervezőinek ezért koncepciókban kell gondolkoznia, kreatív ötleteket kell kidolgoznia, és képesnek kell lennie az esemény fő elemeinek a választott koncepcióhoz való illesztésére is. Ehhez, a készségek fejlesztésén túlmenően, el kell sajátítania a szakterülethez szorosan kapcsolódó marketingkommunikáció legújabb nemzetközi és hazai trendjeit, és nem utolsó sorban ismernie kell azokat a vállalkozásokat, intézményeket és személyeket, akik ezen a területen folyamatosan példaértékű tevékenységet látnak el. Képzésünk ezt kínálja Önnek.

Azok jelentkezését várjuk akiket:

  • akik meg akarnak ismerkedni a hazai jelentősebb rendezvényügynökségekkel, fesztiválszervezőkkel
  • akik számára egyértelmű, hogy csak gyakorlati képzés során sajátíthatók el a rendezvényszervezői ismeretek
  • akik számára az üzleti szemléletű megközelítés kiemelt 
  • akik felsőfokú szakirányú végzettséget szeretnének szerezni, mert későbbi elhelyezkedése/jelenlegi munkája  szempontjából ez fontos
  • akiket érdekelnek a rendezvényszervezői szakmai trendek

Főbb tantárgyak, ismeretkörök: Eseménymarketing; A rendezvénymenedzsment alapjai; Eseménykommunikáció; Kulturális projektmenedzsment; Művészeti eseményszervezés; Fesztiválturisztikai ismeretek; Médiaesemények és eseménysorozatok; Eseményszervezés és gasztronómia; Rendezvény-protokoll

Ők is nálunk végeztek:

  • Balázs Erzsébet, a Müpa Budapest produkciós menedzsere
  • Korda Júlia, a Pesti Vigadó turisztikai és rendezvényszervezője
  • Nagy Nóra, a Strabag PFS Zrt. projekt és marketing menedzsere
  • Reich Lilla, a Roxer Kommunikációs Kft. kreatív vezetője

 

Megszerezhető végzettség neve: Kreatív event menedzser

A képzés időtartama:
2 félév, összesen 180 kontaktóra. Oktatás szombatonként, esetenként péntek délután.

A képzés díja 250 000 Ft/félév + 5 000 Ft extra szolgáltatási díj/félév

Az MRSZ tagok 10% kedvezménnyel vehetnek részt a képzésen, melyet a jelentkezési lap megjegyzés rovatában kell feltüntetni ("MRSZ tagi kedvezmény 10%").

"Egy rendezvény a legmélyebb benyomást adhatja a márka és a fogyasztó közötti kapcsolatban, így az egyes cégek ma már tudatosan kiemelt hangsúlyt fektetnek a személyes élményen alapuló eseményeiknek. A reklámipar egyik legdinamikusabban fejlődő területe éppen ezért a rendezvényszervezés. Az event management szakember-utánpótlása azért roppant fontos, mert a korszerű, egyedi igények itt perceken belül az eddig átélteket, látottakat felülmúló elvárássá avanzsálódnak."
Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke, a képzés oktatója

"A csapatunkkal mindig arra törekszünk, hogy a rendezvény a vállalat számára megtérülő befektetés legyen, ezt a szemléletet szeretném átadni a diákoknak. Elsősorban az élményalapú oktatásban hiszek, rengeteg esettanulmánnyal készülök, igyekszem gyakorlatközpontúsággal izgalmassá tenni az óráimat. Ezt a szakmát és a képzést azoknak ajánlom, akik szeretnek emberekkel dolgozni, különböző márkákat és vállalatokat megismerni, érdeklődnek a gasztronómia, kultúra és a kommunikáció iránt és legfőképpen olyan izgalmas szakmára vágynak, amiben tényleg soha nem lehet unatkozni.” Duca Andrea, a HD Group ügyvezető partnere, a képzés oktatója

"Évről évre szomorúan tapasztalom, hogy nagyon kevés olyan pályakezdővel találkozunk a mi területünkön, akik felkészültek azokra a kihívásokra, amit egy fesztivál megszervezésével kapcsolatos feladatok jelentenek. Nyilván nem várható el, hogy egy friss diplomás kész tudással érkezzen, de úgy érzem, hogy nagyon nagy hiány van a gyakorlati(as), kézzelfogható és hasznosítható gondolkodásmód és tudás területén a pályakezdőknél. Különösen hiányzik a nemzetközi piacon való megfelelés igénye, az európai léptékű gondolkodás. Ezért különösen fontos, hogy ez a képzés egyáltalán létezik, felvértezi, felkészíti a hallgatókat azokra a várható kérdésekre, amikre nekik kell majd megadni a válaszokat.”
Kádár Tamás, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda cégvezetője, az MRSZ Ügyvezetőségének tagja, a képzés oktatója

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

 
Jelentkezési lap letöltése
Érdekli a képzés?
Írjon nekünk, és kollegáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Mobilszám:*
A következőkkel kapcsolatban várom visszajelzésüket:
 
Ellenőrző kód:*