Kreatív event menedzsment

 

kreativ_event_bkf_cover.jpg

early_bird_fejlec.jpg


Jelentkezési határidő:
2017. szeptember 15.
Képzés indulása
: 2017. ősz


Szakvezető: Dér Csaba Dezső PhD, főiskolai docens, METU Marketing Intézet

A képzés kiemelt partnere a Magyar Reklámszövetség (MRSZ), a hazai kommunikációs iparág legnagyobb szervezete.

"Egy rendezvény a legmélyebb benyomást adhatja a márka és a fogyasztó közötti kapcsolatban, így az egyes cégek ma már tudatosan kiemelt hangsúlyt fektetnek a személyes élményen alapuló eseményeiknek. A reklámipar egyik legdinamikusabban fejlődő területe éppen ezért a rendezvényszervezés. Az event management szakember-utánpótlása azért roppant fontos, mert a korszerű, egyedi igények itt perceken belül az eddig átélteket, látottakat felülmúló elvárássá avanzsálódnak." 
Urbán Zsolt, az MRSZ elnöke, a képzés oktatója

"A csapatunkkal mindig arra törekszünk, hogy a rendezvény a vállalat számára megtérülő befektetés legyen, ezt a szemléletet szeretném átadni a diákoknak. Elsősorban az élményalapú oktatásban hiszek, rengeteg esettanulmánnyal készülök, igyekszem gyakorlatközpontúsággal izgalmassá tenni az óráimat. Ezt a szakmát és a képzést azoknak ajánlom, akik szeretnek emberekkel dolgozni, különböző márkákat és vállalatokat megismerni, érdeklődnek a gasztronómia, kultúra és a kommunikáció iránt és legfőképpen olyan izgalmas szakmára vágynak, amiben tényleg soha nem lehet unatkozni.” Duca Andrea, a HD Group ügyvezető partnere, a képzés oktatója

"Évről évre szomorúan tapasztalom, hogy nagyon kevés olyan pályakezdővel találkozunk a mi területünkön, akik felkészültek azokra a kihívásokra, amit egy fesztivál megszervezésével kapcsolatos feladatok jelentenek. Nyilván nem várható el, hogy egy friss diplomás kész tudással érkezzen, de úgy érzem, hogy nagyon nagy hiány van a gyakorlati(as), kézzelfogható és hasznosítható gondolkodásmód és tudás területén a pályakezdőknél. Különösen hiányzik a nemzetközi piacon való megfelelés igénye, az európai léptékű gondolkodás. Ezért különösen fontos, hogy ez a képzés egyáltalán létezik, felvértezi, felkészíti a hallgatókat azokra a várható kérdésekre, amikre nekik kell majd megadni a válaszokat.”
Kádár Tamás, a Sziget Kulturális Menedzser Iroda cégvezetője, az MRSZ Ügyvezetőségének tagja, a képzés oktatója

Azok jelentkezését várjuk akiket: érdekel az eseménymenedzsment világa, és nem csupán nonprofit intézmények munkatársaként, hanem itthoni, vagy külföldi vállalkozásoknál, illetve önálló vállalkozás keretében is el tudják képzelni, hogy professzionális és hatékony rendezvényszervezői tevékenységet lássanak el.

Főbb tantárgyak, ismeretkörök: Kreativitás - elmélet és gyakorlat; Eseménymarketing; A rendezvénymenedzsment alapjai; Eseménykommunikáció; EU projektmenedzsment; Művészeti eseményszervezés; Fesztiválturisztikai ismeretek; Médiaesemények és eseménysorozatok; Eseményszervezés és gasztronómia; Rendezvény-protokoll;

Megszerezhető végzettség neve: Kreatív event menedzser

A képzés időtartama:
2 félév, összesen 180 kontaktóra. Oktatás szombatonként, esetenként péntek délután.

A képzés díja 250 000 Ft/félév + 5 000 Ft extra szolgáltatási díj/félév

 

Az MRSZ tagok 10% kedvezménnyel vehetnek részt a képzésen, melyet a jelentkezési lap megjegyzés rovatában kell feltüntetni ("MRSZ tagi kedvezmény 10%").

 

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi vagy alapszakos diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

 
Jelentkezési lap letöltése
Érdekli a képzés?
Írjon nekünk, és kollegáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Mobilszám:*
A következőkkel kapcsolatban várom visszajelzésüket:
 
Ellenőrző kód:*