Impresszum

A Budapesti Metropolitan Főiskola portáloldala
Budapest, 1148 Nagy Lajos király útja 1-9.

Főszerkesztő:
Szalai Tamás, honlap@metropolitan.hu

Felelős kiadó:
Dr. Vass László, rektor

Webmester:

Jónás Atilla, ajonas@metropolitan.hu

Fotók:
Pál Anna Viktória és a Főiskola hallgatóinak alkotásai

Videók:
A Főiskola hallgatóinak alkotásai

Web szerkesztő:
Introweb Kft., info@introweb.hu

Copyright©: Budapesti Metropolitan Főiskola 2001 - 2014.

 

  

 

Jognyilatkozat:

A Budapesti Metropolitan Főiskola logója és arculati elemei a Budapesti Metropolitan Főiskola védjegyei. A Budapesti Metropolitan Főiskola honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a Budapesti Metropolitan Főiskola szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Budapesti Metropolitan Főiskola jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a Budapesti Metropolitan Főiskola kifejezett engedélyével lehetséges.

A Budapesti Metropolitan Főiskola fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Budapesti Metropolitan Főiskola nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Budapesti Metropolitan Főiskola kifejezetten kizárja.

A Budapesti Metropolitan Főiskola nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Budapesti Metropolitan Főiskola weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

COPYRIGHT © 2001-2014 MET