MESTERturizmusmenedzsment.jpg

 

A turizmus-menedzsment képzés nemcsak a turizmus ipar jelenlegi, hanem jövőbeni kihívásaira is felkészíti a hallgatókat. Kifejezetten olyan összetett feladatokkal és kérdésekkel találkoznak hallgatóink, melyek közelebb viszik őket ahhoz, hogy megismerjék a desztináció- és örökségmenedzsment, illetve a kreatív élménymenedzsment nemzetközi szinten alkalmazott eszközrendszerét. Ehhez kiemelkedő szakemberekkel és a legjobb nemzetközi gyakorlatokkal segítjük hallgatóinkat.


Ez önnek szól: ha érdeklődik a települési / térségi turisztikai menedzsment (TDM) iránt, az örökségek menedzsmentje a célja vagy érdeklik a termálipar lehetőségei és az élménygazdaság kreatív kihívásai. Legyen nyitott és szeresse a kihívásokat, mert ez egy izgalmas és komoly feladat lesz!


Választható specializációk:

A hazai piacon egyedülálló, új specializáció olyan ismereteket ad át a hallgatóknak, amelyek segítenek megérteni a kreatív iparágak természetét, menedzsmentjének egyedi jellemzőit. A képzés a kreatív ipar tapasztalataira építve az élménytervezés, -teremtés és -menedzsment kérdéseire és módszertanára koncentrál. Emellett kiemelt figyelmet fordít a kreatív turizmus és kulturális kreatív iparágak fejlesztési, menedzsment dimenzióira, valamint a kreatív megközelítések, kreatív gondolkodás fejlesztésére.

Az egyes specializációk megfelelő létszám esetén indulnak el.


Elhelyezkedési lehetőségek:
  • desztinációmenedzsment szervezeteknél
  • örökségmenedzsmenttel foglalkozó szervezetek vezetőjeként
  • turisztikai kis- és középvállalatok vezetőjeként
  • termáldesztinációk és szolgáltatók vezetőjeként
  • turisztikai és szabadidős kis- és középvállalatok kreatív vezetőjeként


Főbb tárgyak, ismeretkörök: Desztinációs stratégia és koordináció, Természeti örökségek menedzsmentje, Jóllét és életminőség, Fenntartható tervezés és fejlesztés; Evidence-based Therapies & Healing Resources, Cultural & Creative Industries Management, Introduction to Creative Thinking, Thermal Spa Management

Hallgatói sikereink:

Specializációnk hallgatói, Gáspár Bianka, Kraft Anita, és Stumpf Zsanett, avagy a "Puttony Pajtások" III. helyezést értek el a III. Országos Városmarketing Versenyen, 2014-ben a Tokaj desztinációt újrapozícionáló anyagukkal. 2015 I. félévében hallgatóink komplex fejlesztési terveket alkottak a hazai világörökségi helyszínek számára.

"Az itt eltöltött két év nem csupán a tankönyvek bújásáról és a definíciók pontos megtanulásáról szólt. Sokkal inkább egy új nézőpont megismeréséről és az eszerint való gondolkodás elsajátításáról. A képzés végére önkéntelenül is elkezdtünk TDM-ben gondolkodni. Többről van szó tehát, mint egyfajta ismeretanyag átadásáról, sokkal inkább inspiráció, lelkesedés és útravaló az élethez." Mojzes Viktória, értékesítési asszisztens

Szakvezető:
Dr. Kulcsár Noémi, főiskolai docens 

MESTERturizmusmenedzsment.png "a mesterdiploma átlagosan 25–30 ezer forinttal magasabb bért is jelenthet."

Forrás: Edupress

Jelentkezési lap letöltése
Érdekli a képzés?
Írjon nekünk, és kollegáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Mobilszám:*
A következőkkel kapcsolatban várom visszajelzésüket:
 
Ellenőrző kód:*