TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

Mozgóképi kommunikáció specializáció

A szakon nem a hozott pontok számítanak, hanem a felvételi vizsgán nyújtott teljesítmény!

A mozgókép a vizuális kommunikáció egyre fontosabb eszköze. Egyre nagyobb igény mutatkozik a mozgóképes tartalmak készítésére üzleti, társadalmi vagy közösségi célból a vállalati, intézményi, szervezeti kommunikációban.

Ezeket a digitális tartalmakat az elektronikus és online médiumok felületein, konferenciákon, rendezvényeken, oktatásokon, bemutatókon, weboldalakon is felhasználják.

Fontosnak tartjuk, hogy a kommunikáció minden aspektusát a gyakorlatban is megismerd, hogy a mozgóképes tartalomkészítés komplex és részletes szakmai ismereteit és gyakorlati fogásait elsajátítsd, hogy képes legyél a mozgókép műfajaiban önállóan vagy csapatban dolgozni, és reklám-, referencia-, arculat-, PR-, rendezvény-, oktatófilmet vagy videó tudósításokat készíteni.

 


GYERE HOZZÁNK, ha érdeklődsz a vizuális kommunikáció és az újmédia iránt, kreatív vagy, fejlett vizuális látásmóddal rendelkezel, tudsz önállóan és csapatban is dolgozni és szeretnél mozgóképi tartalmak készítésével és alkalmazásával foglalkozni.

MIUTÁN VÉGEZTÉL NÁLUNK elhelyezkedhetsz online és elektronikus médiumok munkatársaként;  online és közösségi médiatartalmak készítőjeként; reklám- és PR filmek készítőjeként.

FŐBB TÉMAKÖRÖK: Kommunikációs ismeretek; Mozgóképi tartalmak típusai; A filmkészítés és médiafejlesztés  alapjai; Interjú és riport készítés; Forgatási ismeretek; Videó vágási ismeretek; Szerkesztői és rendezői ismeretek; Hálózati kommunikáció; A vállalati kommunikáció alapjai; Társadalomismeret; Filmtörténet

SPECIALIZÁCIÓ VEZETŐJE: MURAI ANDRÁS PhD médiakutató

A SZAKMAI TANTÁRGYAK VEZETŐJE: WALLER GYÖRGY rendező, producer