TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

Impresszum

A Budapesti Metropolitan Egyetem művészeti képzéseinek portáloldala
1077 Budapest, Rózsa utca 4-6.

Szerkesztők:
Sárossy Zsuzsanna, Szeibold Krisztina, honlap@metropolitan.hu

Felelős kiadó:
Dr. Vass László rektor

Fotók:
Pál Anna Viktória és az Egyetem hallgatóinak alkotásai

Videók:
Az Egyetem hallgatóinak alkotásai

Web szerkesztő:
Introweb Kft., info@introweb.hu

 

Jognyilatkozat:

A Budapesti Metropolitan Egyetem (intézményi azonosító: FI33842) logója és arculati elemei a Budapesti Metropolitan Egyetem védjegyei. A Budapesti Metropolitan Egyetem honlapján megjelenő valamennyi elektronikus dokumentum a Budapesti Metropolitan Egyetem szellemi tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Budapesti Metropolitan Egyetem jogosult. Bármely dokumentum akár eredeti, akár módosított formában bármilyen médiumban történő közlése, sugárzása vagy terjesztése, üzleti célú felhasználása kizárólag a forrás megjelölésével, illetve a Budapesti Metropolitan Egyetem kifejezett engedélyével lehetséges.

A Budapesti Metropolitan Egyetem fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Budapesti Metropolitan Egyetem nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlapok, illetve az ott elérhető információk, dokumentumok, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Budapesti Metropolitan Egyetem kifejezetten kizárja.

A Budapesti Metropolitan Egyetem nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Budapesti Metropolitan Egyetem weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 

Copyright©: Budapesti Metropolitan Egyetem 2001 - 2016.