TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

Nyitott workshopok

2014-11-04
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola ideiglenes kiállítóterében, a Galamb utca 6. alatt november 6-tól nyitott napok keretében tekinthetsz be a művészeti szakok munkájába. Előadások, vetítések és beszélgetések mellett részt vehetsz az éppen zajló órai projektekben, vagy az erre az alkalomra az iskola falai közül kihozott workshopokban is. A programsor november 6-án indul és november 30-ig tart.
Nyitott workshopok

Az első két hétben az Alkalmazott Művészeti Intézet mutatkozott be, majd november 24-től a Médiaművészeti Intézet szakjainak munkájába pillanthatsz be.
 

November 24., hétfő: FOTÓ NAP
16.00-18.00: Gyere és ismerd meg a Fotográfia alapszakunkat! Nézd meg milyen témákkal foglalkoznak hallgatóink az órákon, kérdezz, beszélgess tanárainkkal és diákjainkkal!


November 25., kedd: MÉDIA DESIGN NAP
16:00-18:00 óra között megtudhatod mit takar a Média design szak. Megismerheted, kipróbálhatod a legfrissebb hallgatói projekteket és meghallgathatod milyen izgalmas területekkel foglalkoznak az óráikon a diákok, legyen szó vizuális effektekről vagy mondjuk játéktervezésről.


November 27., csütörtök: FÓKUSZBAN A FILM
16:00-18:00: Két óra erejéig bepillanthatsz a kameramanok, vágók és rendezők világába, megnézheted legjobb hallgatóink filmjeit és beszélgethetsz a filmes területen oktató tanárokkal


ELMARAD!!! Sajnálattal tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy a szombatra tervezett ANIMÁCIÓ NAP technikai okok miatt elmarad.


A programokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Részvételi szándékodat kérjük jelezd IDE KATTINTVA.
 

Helyszín: V. kerület, Galamb utca 6.
 
KORÁBBAN:


November 6., csütörtök: BELSŐÉPÍTÉSZ ÉS FORMATERVEZŐ NAP

12.00-17.30: Gyere és ismerd meg a Környezetkultúra alapszakunkat, valamint a Belsőépítész és Formatervező mesterszakunkat! Kérdezz, beszélgess tanárainkkal és diákjainkkal! Modellezz és kísérletezz velünk!

20.00: Hallgasd meg hogyan dolgoztak együtt Környezetkultúra szakosaink és a Kézműves szak kerámia specializációjának hallgatói a Pannonhalmi Művésztelepen!

Idén nyáron a közös projektként a pannonhalmi magtár átépítés alatt álló épületének belső és külső átalakításán ötleteltek, gyere, nézd meg terveiket!


November 11., kedd: A GRAFIKA NAPJA

10.00-14.00 között vetítéssel várnak a Grafika szakcsoport tanárai és diákjai, hogy betekinthess a Képi ábrázolás, az Elektronikus ábrázolás vagy a Tervezőgrafika szak világába, tudd meg a grafika melyik ága érdekel igazán!


November 12., szerda: FÓKUSZBAN A TEXTIL ÉS A KERÁMIA

9.00-14.00: A Divat- és textiltervezés mesterszakunk kihelyezett órájában vehetsz részt, beszállhatsz a közös alkotásba, megláthatod, hogyan zajlik nálunk egy óra.

14.00-18.00: Találkozhatsz a Kerámia specializáción tanuló hallgatóinkkal, akik saját projektjeiken keresztül mutatják be milyen porcelánnal, betonnal vagy éppen kerámiával dolgozni.

Vissza   Vissza