TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

Jean-Paul Salomé

2014-11-20
Mesterkurzus a BKF-en
Jean-Paul Salomé

Jean-Paul Salomé masterclass

BKF MMI Rottenbiller u. 17.

2014. november 25. (kedd) 17:00 M005

 

Francia rendező-forgatókönyvíró, akinek nevéhez jellemzően nagyszabású  produkciók kötődnek. Forgatott már Sophie Marceu-val, Kristin Scott Thomas-szal, Eva Greennel, vagy éppen Romain Duris-val. Salomé jelenleg az UniFrance vezetője, amely 1949 óta a francia filmek promóciójáért felelős legbefolyásosabb szakmai szervezet.

Most bemutatott filmjének producerei a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál állandó favoritjainak számító Dardenne-testvérek.

Filmjei:

Belphégor - A Louvre fantomja (2001)
Arsene Lupin (2004)
Kémnők (2008)
A kaméleon (2010)
Körberajzolva (2013)

Körberajzolva (104 perc) 

Vetítés: 2014. november 24. 20:00 Cinema City Allee

40 főnek ingyenes a jelentkezés sorrendjében!

Jelentkezni lehet e-mailben ezen a címen: jbarkoczi@bkf.hu
ART besorolást kapott francia film | Vígjáték | Rendezte: Jean-Paul Salomé | Író: Jean-Paul Salomé | Főszereplők: François Damiens | Szereplők: Géraldine Nakache | Lucien Jean-Baptiste | 

A mulatságos vígjáték hőse, a negyvenéves Jean (François Damiens) jobb napokat látott színész, aki eljutott élete mélypontjára. Végső elkeseredésében élete legbizarrabb munkáját vállalja el: rendőrségi helyszínelésekre ugrik be, a holttest megformálójaként segítve a nyomozók munkáját. A maximalista, éppen ezért nehéz természetű férfi hamar túllép a hatáskörén. A rendőrség hagyja, hogy segítsen nekik egy furcsa gyilkosságsorozat utáni nyomozásban a Megève síparadicsomában, ezzel azonban Jean nem csak egy bájos lány (Géraldine Nakache) és a helybéliek, de a gyilkos figyelmét is magára vonja.
 

 

Vissza   Vissza