TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐINK

2016-11-24
Készülj a felvételire, tanulj a legjobb művészeti szakemberektől!
FELVÉTELI ELŐKÉSZÍTŐINK


UTOLSÓ HELYEK! JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA FEBRUÁR 20-IG!
 

Szeretnél jobban szerepelni a felvételi vizsgán, de nem tudod, mire számíts? Akkor jelentkezz mielőbb a Metropolitan művészeti felvételi előkészítő tanfolyamára!

Az előkészítő során lehetőséged nyílik, hogy információt kapj a különböző művészeti ágakról és műfajokról, megismerkedj leendő mestereiddel, hallgatótársaiddal, információt szerezz művészeti képzéseinkről. Az előkészítő során szerzett tudásod a felvételi során hasznosíthatod.


Ha a Designkultúra, a Kézműves tárgykultúra, a Környezetkultúra, a Tervezőgrafika szak vagy a Képalkotás szakirány iránt érdeklődsz:

Péntek délután: Designkultúra szakunk, illetve a művészet iránt érdeklődőket elméleti előadásokkal készítjük fel felvételi beszélgetésünkre.
Szombaton: a délelőttök folyamán rajz- és festés órákon megtanulod a tárgyak térbeli öszszefüggéseit, így a kompozícióra, a lényegre fókuszáló látásmódod kialakítását segítjük elő. A délutáni kreatív gyakorlatokon az analizáló és absztrakciós képességeidet fejleszted, kreatív gondolkodásodat erősíted, megtanulsz új összefüggéseket keresni és meglátni azokat a művészeti alkotásokban.

IDŐPONT: 2017. február 24-től május 6-ig, összesen 10 alkalommal, péntek délutáni és szombati napokon.
HELYSZÍN: 1077 Budapest, Rózsa utca 4-6. (Bejárat a Hutyra Ferenc utca felől)

A KURZUSOK DÍJA:
Komplex előkészítő:
140 000 Ft (elmélet+gyakorlat)
Gyakorlati előkészítő: 110 000 Ft (rajz+kreatív feladatok)
Elméleti előkészítő: 50 000 Ft
 


Ha az Animáció, a Fotográfia, a Média design, a Televíziós műsorkészítő szak vagy a Mozgóképkultúra és média szakirány iránt érdeklődsz:

A délelőtti és délutáni kreatív gyakorlatokon az alkotói és riportfotó, animáció és média design, mozgókép-média, mozgókép-hang témákban szerzel gyakorlati és elméleti ismereteket. A média- és mozgóképtörténeti, műfajismereti bevezető előadásokon a mozgóképes műfajok, film és televízió, animáció, fotográfia, új média, design, kortárs vizuális művészeti jelenségek, online művészet és kommunikáció, sajtó, reklám témákban kapsz friss tudást, újszerű látásmódot.


IDŐPONT: 2017. február 24-től május 6-ig, összesen 10 alkalommal, szombati napokon.
HELYSZÍN: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 17-19.

A KURZUS DÍJA: 110 000 Ft


Az eszközöket - a rajztábla, rajzeszközök, fixáló, olló, ragasztó, ceruza és A/2, A/3, A/4 rajzlapok kivételével - a Metropolitan biztosítja.
A kurzusok díját a tanfolyam kezdetének napjáig (azaz 2017. február 24-ig), egy összegben a Metropolitan bankszámlaszámára szükséges átutalnod.
Jelentkezésed kizárólag ezzel együtt érvényes.


BANKSZÁMLASZÁM:
FHB 18203332-06007572-40010017


Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni a nevedet és a címedet!  Kérjük, hogy az első foglalkozásra hozd magaddal a befizetésről szóló igazolást!

ALSÓ KORHATÁR: 17 év

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABÍTVA: 2017. február 20.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
E-mailen: felveteli@metropolitan.hu
Telefonon: +36 1 273 2419

 

Vissza   Vissza