TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

BKF-es filmek a Titanicon

2014-04-10
Beszélgetés és vetítések az Urániában
BKF-es filmek a Titanicon

Coming Soon – A felsőoktatási filmes képzések találkozója

A Titanic Filmfesztivál a jövőben fórumot kíván biztosítani a felsőoktatási képzésben részt vevő hallgatók, oktatók, és az ilyen képzések iránt érdeklődők számára, amelyen találkozhatnak, bemutatkozhatnak a közönségnek, és megvitathatják az őket érintő kérdéseket. Reményeink szerint ez az alkalom segít a most induló tehetségek lehetőségeinek feltárásában és későbbi együttműködések kreatív kiindulópontjává válhat.

A kezdeményezés első lépéseként kerekasztal-beszélgetést szervezünk az érintett intézmények képviselőivel és ingyenesen megtekinthető válogatást mutatunk be a náluk készült legfrissebb vizsgafilmekből. Az első találkozón kódexbe kívánjuk foglalni a program hosszabb távú céljait és a fejlődés lehetséges irányait.

április 11. péntek, Uránia

17:00, emeleti kávézó – Kerekasztal-beszélgetés a filmes felsőoktatási képzés helyzetéről és lehetőségeiről az intézmények képviselőivel.

résztvevők: Almási Tamás (SZFE), Bollók Csaba (EKF), Kepes András (BKF), Liszka Tamás (BKF), Salamon András (SZFE, ELTE, BKF), Szirtes János (MOME), Vajdovich Györgyi (ELTE)

moderátor: Gyenge Zsolt (MOME)

18:00-19:30, Csortos terem - Válogatás az SZFE, ELTE, BKF és az egri Eszterházy Károly Főiskola vizsgafilmjeiből (a belépés ingyenes!)

Hörcher Gábor: Ricsi (ELTE, 15’) 

Brauner Máté: Előbb adtam (BKF, 11’)

Hartung Attila: Ischler (SZFE, 16’)

Zurbó Dorottya: Vasárnapi ebéd (ELTE, 21’)

Kovács István: Csúszópénz (SZFE, 13’)

Ferge Roland: el (BKF, 10’)

EKF kisfilmek (10’)

A fesztivál folyamán vegyes diákzsűri értékeli az Európai történetek szekció filmjeit, amelynek tagjait 4 budapesti egyetem delegálja: Zsély Csilla (MOME), Koblicska Örs (SZFE), Szilágyi Miklós (ELTE), Pap Hajnalka (BKF).

Vissza   Vissza