TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

Animascope 2!

2015-09-08
Színes vetítési programmal, kiállítással és informatív szakmai beszélgetéssel várjuk az animációs műfaj iránt érdeklődő közönséget immár hagyományos koraőszi mustránkon.
Animascope 2!

Az elmúlt tanév diplomafilmjeiből és évközi gyakorlataiból válogatott anyag a szakma és a társintézmények számára is betekintést kínál az ötödik tanévét megkezdő animációs képzés munkájába. A rendezvény alkalmat teremt a fiatal tehetségek bemutatkozására, a műhely szellemiségének, szándékainak közvetítésére, valamint reprezentálja azt a törekvést is, amely a klasszikus és kortárs technológia konstruktív kapcsolatában, kreatív újragondolásában képzeli el a műfaj jövőjét.

Időpont: 2015. szeptember 30. 18.30
Helyszín: Átrium Film-Színház, 1024 Budapest, Margit krt. 55.

A rendezvényt és a kiállítást Kepes András, a MET Művészeti Tanácsának (korábban Metropolitan Művészeti Tanács) Elnöke és Varsányi Ferenc animációsfilm-rendező nyitja meg, 18.30-kor az Átrium Film-Színház előcsarnokában.
A szakmai beszélgetést Molnár Judit Anna, a film.hu szerkesztője vezeti.

Az idei Animascope örömteli aktualitása az Animáció mesterszak indulása, s az, hogy a Főiskola szeptembertől nevet váltott, és Budapesti Metropolitan Főiskolaként működik tovább. A Főiskola huszadik művészeti szakja a Mozgóképművész mesterszak animáció specializációját váltja fel az egyetemi szintű animációs tervezőművész-képzésben.
  

Vissza   Vissza