TÁJÉKOZTATÓ KIADVÁNY
METU DIPLOMA 2016
 

AMI DIPLOMA KATALÓGUS
 

GRAFIKA SZAKCSOPORT MAGAZIN
 

KÉZMŰVES MENÜ
 

REKREÁTOROK - Média design leporelló
 

Animációs projektgyakorlat

2015-08-04
ITF Taekwon-do Világkupa Magyarországon
Animációs projektgyakorlat

TKD SPIRIT  sportegyesület meghívásos pályázatot írt ki Animáció szakosaink részére a 2016-os ITF Taekwon-do Világkupa reklámfilmje terveinek elkészítésére.

A pályázatot és a megbízást a győztes koncepció megvalósítására a következő hallgatóink nyerték:

1. helyezett: Ágner Krisztián (Animáció BA, leendő másodéves)
2. helyezett: Szakály Réka (Animáció BA, lenndő harmadéves)
3. helyezett: Barkóczi Noémi (Mozgóképművész MA, animáció specializácó, leendő másodéves)

A győzteseknek az egyesület vezetője, Szász Péter 5 danos nemzetközi mester adta át a díjakat július végén.

Sikur Mihály vezetőtanár és Kolop Anita végzős mesterszakos hallgató irányításával megkezdődtek a film tervezési munkálatai a hallgatók évfolyamközi projektjeként. A produkció várhatóan októberre készül el.

A felkérés színvonalas tevékenységet bíztosít a hallgatók számára „házhoz jött“ szakmai gyakorlatként, segíti a stábmunkában való jártasság megszerzését, s a tanári támogatás megkönnyíti a helytállást a valós feladathelyzetben.

A TKD SPIRIT több irányú további együttműködést tervez animációs műhelyünkkel, többek közt kihelyezett órákat tervezünk az egyesület edzéseinek helyszínén, ahol hallgatóink az animátori képességeiket fejleszthetik a különleges mozgások rajzos tanulmányozása által.

Az Animáció szak a jövőben is nyitni kíván azon külső megkeresések felé, amelyek lehetőséget adnak hallgatóinknak házon belül, élő szakmai kihívások megvalósításával munkához jutni, és életközeli helyzetben szakmai gyakorlatot szerezni.

Vissza   Vissza