Eseménynaptár.  

i.e. SMART

2013-09-10
A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola partner az i.e. SMART nevű, egy 12 tagú nemzetközi konzorcium által megvalósított nemzetközi projektben. Az i.e. SMART célja a kreatív iparágak, a zöld gazdaság és az infokommunikációs ágazat területén működő kis-és középvállalkozások piaci helyzetének javítása, és a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása, vállalkozói készségek és képességek fejlesztése.

A BKF a következő egy évben több, a projekthez kapcsolódó programot (előadás, kerekasztal beszélgetés, verseny) is szervez, valamint egy regionális kompetenciaközpontot, ún. BKF SMART Pointot állít fel. A SMART Point feladata tanácsadás, mentorálás, képzés 15-30 év közötti fiatalok számára, akik a fent említett szektorokban szeretnének vállalkozást indítani. A tanácsadók – a BKF Gazdaságtudományi és Marking Intézeteinek oktatói - releváns információt adnak üzleti tervek készítéséhez és különböző jogi ügyekben segítik az eligazodást, ezen túlmenően hangsúlyt helyeznek olyan készségek, attitűdök kialakítására is, mint a csapatmunka, vállalkozói szellem, kockázatvállalás, kreativitás.

A projekt keretében 2014 januárjában egy versenyt is meghirdet, ahol öt üzleti terv kerül kiválasztásra. Ezek kidolgozói részt vehetnek egy egyhetes nemzetközi workshopon, ahol továbbfejleszthetik és befektetők előtt be is mutathatják terveiket.


A BKF SMART Point indulása után, szeptember 24-től minden kedden 17:20 és 18:40 között tartanak a BKF oktatói és tanácsadók ügyeletet, ahová várják a fiatal vállalkozni vágyókat.

A legutóbbi rendezvényünk, a "Hogyan szerezzünk pénzt az ötletünk megvalósítására" címmű beszélgetés videója és beszámolója IDE KATTINTVA tekinthető meg. 

 

„A projekt a Central Europe Program keretében, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.”

IE SMART i.e. SMART logo_white.jpg
IE SMART Logo_Danube_Strategy.jpg
IESMART - CENTRAL EUROPE and ERDF Logo.jpg
bvk_logo.jpg
mmsz_logo_vilagos_alapra_480px.jpg
bkf_logo.jpg

 

Vissza   Vissza