Eseménynaptár.  

Metropolitanes ösztöndíjak

Inspirál, ösztönöz és közösséget formál!

A Metropolitanen fontos, hogy ösztönözzük hallgatóinkat a lehetőségek kihasználására. Ugyanilyen fontos, hogy megadjuk a támogatást céljaik elérésére.
 
 
 
Metropolitan kreatív program
Legyél Te a közös nevező! Ösztönözzük azokat a hallgatóinkat, akik fontos szerepet játszanak a Metropolitan közösségi életében. Az egy tanévre elnyerhető ösztöndíj a Metropolitanes közösség érdekében végzett kreatív tevékenységet, alkotást, problémamegoldást jutalmazza, a tandíj 100%-ában.

A kreatív ösztöndíjat a 2013/2014. tanévtől kezdődően felmenő rendszerben lehet odaítélni. Az ösztöndíj odaítélése a tavaszi félévben történik.

Metropolitan Start Up program
Támogatjuk a kreatív ötleteket! Értékteremtő projektek és üzletileg életképes programok megvalósítását segítjük anyagi támogatással. A maximális keret 1 millió forint projektenként.

A startup program támogatását a 2013/2014. tanévtől kezdődően felmenő rendszerben lehet odaítélni. A támogatás odaítélése a tavaszi félévben történik.

TATA - Metropolitan ösztöndíj
A Tata Consultancy Services Limited Magyarországi Fióktelepe és a Budapesti Metropolitan Egyetem tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet a nemzetközi gazdálkodás alapszakon tanuló hallgatók számára a 2012-2013-as tanév tavaszi félévére.

A kiválasztás szempontjai: az a hallgató pályázik eséllyel, akinek az összesített korrigált kreditindexe 5,00 fölött van, legalább B2 szintű nyelvtudással rendelkezik angol és egy másik európai nyelvből. Az elbírálásnál előnyként vehető figyelembe a karitatív tevékenység és a tudományos diákkörben végzett munka.

Az elbírálást a kiírók vezető munkatársaiból álló bizottság végzi. Az első körben kiválasztott legjobb hallgatókat a bizottság személyes interjún hallgatja meg, ezt követően hozza meg döntését, a beadási határidőt követő 15 napon belül.

Az ösztöndíjat egy fő nyerheti el.

Az ösztöndíj összege megegyezik a félév térítési díjának teljes összegével.


A Tata Consultancy Services (TCS Magyarország) vezető globális vállalat az informatikai tanácsadás, szolgáltatás és üzleti folyamat-kihelyezés területén, amelyet a világ első 10 IT tanácsadó vállalatai között tartanak számon.