Eseménynaptár.  

Továbbtanulok

KEDVEZMÉNYEK TOVÁBBTANULÁSHOZ

A folyamatos továbbfejlődés a sikeres szakemberek egyik legfontosabb jellemzője. A METROPOLITAN szeretné támogatni minden hallgatójának útját a siker felé.


A METROPOLITAN a sikeresen államvizsgázott hallgatók továbblépéshez a következő támogatásokat biztosítja:
  • 50.000 forint értékű kupon, amelyet mesterképzéseinkre válthat be
  • 50.000 forint értékű kupon, amelyet szakirányú továbbképzéseinkre válthat be
  • 20% kedvezményre jogosító kupon, melyet a KITEX szakmai nyelvvizsgáira válthat be

A kuponokat az államvizsgán kapja meg minden hallgató. 
(A 2011. januárjában államvizsgázott hallgatók a diplomaátadón kapják meg kuponjaikat, illetve azok, akik ugyan sikeresen államvizsgáztak, de nem vehetik át diplomájukat, postai úton juttatjuk el.)
 
Hogyan tudja felhasználni a kuponokat?
  • mindhárom kupont az államvizsgától számított 2 éven belül tudja felhasználni (azaz pl., ha 2011 júniusában államvizsgázik, akkor a kupon 2013. június végéig érvényes)
  • a mester- illetve a szakirányú továbbképzések esetében az első féléves tandíjból kerül levonásra a kedvezmény. A kedvezmény igénybevételéhez a tandíj-befizetési határidőig a gazdasági osztályon kell bemutatnia diplomáját vagy a sikeres államvizsgáról szóló igazolást (ezt a Hallgatói Információs Központban kérheti) és le kell adnia a kupont, ezzel egyidejűleg a kedvezménnyel csökkentett tandíjat kell befizetnie.
  • a KITEX nyelvvizsgára történő jelentkezéskor a kedvezmény mértékével csökkentett vizsgadíjat kell befizetnie, majd a kupont és diplomáját vagy a sikeres államvizsgáról szóló igazolást el kell vinnie a KITEX székhelyére (1106 Budapest, Fehér út 1.)a jelentkezési határidő lejárta előtt, hogy érvényesíteni tudják jelentkezését.

Lépjen TOVÁBB, használja ki a kínált lehetőségeket!


Továbbtanulási lehetőségeiről tudjon meg többet: www.metropolitan.hu/tovabb