KÉPZÉSEKFELVÉTELI
PÓTFELVÉTELI 2017
Felvételi kisokos
PÓTFELVÉTELI 2017 Jelentkezési tudnivalók Felvételi vizsga Pontszámítás Ponthatárok Mesterszakok kreditelismerési kérelmei
Felvételi Információs Iroda
MERRE TOVÁBB? - Milyen képzést válasszak?
Miért érdemes diplomát szerezni?
Tudnivalók a hallgatói szerződésről
GYIK
Osztályfőnököknek
Felvételi Hírlevél
Átjelentkezés, szakváltás
Szülőknek
Osztályfőnököknek
MIÉRT A METROPOLITAN?EGYETEMÜNKRŐL
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
MŰVÉSZETI
KÉPZÉSEK TÁJÉKOZTATÓ
TOVÁBBTANULÁSI KISOKOS

Átjelentkezés, szakváltás

Átjelentkezés

Amennyiben más felsőoktatási intézményből szeretnél átjelentkezni a Metropolitanre, akkor az oldal alján letölthető átvételi kérelmet kell benyújtanod a Hallgatói Információs Központban.

A kérelem tartalmazza az elbíráláshoz szükséges benyújtandó dokumentumok listáját is.
Kérjük, hogy figyelmesen olvasd át és minden szükséges dokumentumot hozz magaddal!

Szakváltás

Amennyiben a Metropolitanre jársz, de úgy érzed, hogy a választott szak mégsem az, amire gondoltál és szeretnél váltani, akkor tanulmányaid során lehetőséged van arra, hogy intézményen belül szakváltási kérelmet nyújts be a Modulo elektronikus ügyintézési rendszeren keresztül.

Munkarend (tagozat) váltás

Úgy alakult, hogy mégsem tudod nappalin végezni a képzést, amire jársz, és szeretnéd inkább levelezőn folytatni? Vagy éppen fordítva? Akkor lehetőséged van arra, hogy intézményen belül munkarendváltási kérelmet nyújts be.

A munkarendváltás engedélyezése iránti elektronikus kérelmet  a Modulo elektronikus ügyintézési rendszeren keresztül tudod benyújtani.

Képzési hely változtatás

Hódmezővásárhelyi képzési helyszínünkre jársz, de úgy alakult, hogy Budapesten tudnád csak folytatni tanulmányaidat? Vagy éppen fordítva? Akkor lehetőséged van arra, hogy intézményen belül kérelmet nyújts be képzési hely változtatására.

A képzési hely változtatása iránti elektronikus kérelmet  a Modulo elektronikus ügyintézési rendszeren keresztül tudod benyújtani.
 

Az átvétel, a szak-, munkarend- és képzési hely váltás pontos feltételeiről és tudnivalóiról érdeklődj a Hallgatói Információs Központnál!

Letölthető állomány(ok):
FELVÉTELI IRODA
Infó vonal: 06-1-273-2419
E-mail: felveteli@metropolitan.hu

METROPOLITAN YOUTUBE CSATORNA