Átjelentkezés, szakváltás

Ha tanulmányaid során meggondolod magad vagy megváltoznak a körülményeid, lehetőséged van átjelentkezésre, szakváltásra.


Átjelentkezés

  • Ha egy másik felsőoktatási intézményből szeretnél átjelentkezni a METU-ra, akkor az oldal alján letölthető átvételi kérelmet nyújtsd be a Hallgatói Információs Központban.
  • A kérelem tartalmazza azoknak a dokumentumoknak a listáját is, amelyeket az elbíráláshoz be kell nyújtanod.
  • Kérünk, hogy figyelmesen olvasd át és minden szükséges dokumentumot hozz magaddal!


Szakváltás

Ha a METU-rajársz, de úgy érzed, hogy a választott szak mégsem az, amire gondoltál és szeretnél váltani, akkor intézményen belül szakváltási kérelmet tudsz benyújtani a Modulo elektronikus ügyintézési rendszerén keresztül.


Munkarend (tagozat) váltás

Úgy alakult, hogy mégsem tudod nappali munkarendben végezni a képzést és szeretnéd inkább levelezőn folytatni? Vagy éppen fordítva? Nyújts be intézményen belüli munkarendváltási kérelmet a Modulo rendszerén keresztül!


Képzési hely változtatás

Hódmezővásárhelyi képzésünkre jársz, de úgy alakult, hogy Budapesten szeretnéd folytatni tanulmányaidat? Vagy éppen fordítva? Akkor lehetőséged van arra, hogy intézményen belül kérelmet nyújts be képzési hely változtatására a Modulo rendszerén keresztül.


taggle vége

Az átvétel, a szak-, munkarend- és képzési hely váltás pontos feltételeiről és tudnivalóiról érdeklődj a Hallgatói Információs Központnál!

Letölthető állomány(ok):

ÁTVÉTELI KÉRELEM